EB


t


Helgen

I Torsdags kväll åkte jag och Malin ut till Norrtälje och sov hos en kompis där, va roligt haha! Sen på fredag var det tillbaka till skolan för en bildlektion, vi håller nu på med att göra gipsskulpturer. Man ska göra superhjältar, så jag och Malin kom fram till att vi skulle göra B1 & B2 som våra hjältar, min blir inge fin. Haha fett synd.

I alla fall, sen var det tillbaka till Norrtälje på fredag, Malin red och jag fotade en del. Sen hjälpte vi till med lite saker i stallet, senare på kvällen va de dags för oss att gå och sova. Vi fick inte plats hos hon vi skulle sova hos, då hon hade 2 andra kompisar där med, så vi fick sova i en extra lägenhet inne i ridhuset. Va hur kallt som helst, då vi inte kunde starta elementet och de va jätte mörkt, så vi vågade inte vara kvar. Vi fick tag i en kompis som åkte ända från Åkersberga till Norrtälje för att hämta oss och åka till Huddinge. Tack pojkar! Väldigt snällt, vi hade nog inte fått en blund under natten annars! Så vi va med dem hela kvällen, åkte förbi farmor och släppte av väskorna och sen va de hem till Mats, där vi va under kvällen.

lördagen var de ju hur bra väder som helst! Underbart! Åkte in till stan för att kunna fixa oss för vår senare tripp till Enköping, vilket var trevligt men inte så som vi hade föreställt oss. Blev en film med lite kompisar och sen var de buss till bålsta och pendeln in till centralen. Där vi hamnade på donken och satt där och pratade ett bra tag, sen tog vi oss till slussen och blev upphämtade av en kille som vi träffat dagen innan. Va med han lite och sen åkte vi och hämtade Mats med, sen bar det av hem till han den andra. Va jätte roligt!

Så idag, söndag då har det väll inte hänt så mycket! Har kommit hem för någon timma sen och suttit ute lite i solen. Ska börja plugga nu, då jag har lite att göra! Hoppas du har haft en bra helg!

23/4-09 Godmorgon

Godmorgon! Gick upp för ett litet tag sen och ska ta och pallra mig till bussen om en halvtimma, så himla trött hela tiden, sjukt. Ska in och käka med Malin innan skolan och efter skolan ska vi på studentskiva, men Malin är lite sjuk så hoppas verkligen hon kryar på sig, så hon orkar följa med mig. Vill inte gå själv liksom, haha. Ingen annan jag känner där, förutom mina barndomskompisar, som jag inte sett på ett tag, synd faktiskt. Haha, jag har träningsvärk i kroppen från ledarskaps lektionen igår, skönt men usch haha. Nu ska jag äta, hare bäst!

22/4-09 Möte

Nu har jag precis ätit middag och vilken sekund som helst kommer Coachen, haha! Mötet börjar 20 i 8 och håller på så länge det behövs. Vi ska gå igenom alla produkter, planera upplägg och se vad jag vill göra näst! Ska bli jätte kul!


22/4-09 Skola & möte

Tjo! Allt bra? Här har man aldrig mått bättre! Kanske liten överdrift men ändå. Kom hem för någon timme sen, ledde lektionen på ledarskapen idag, gick jätte bra! Va himla roligt alltså, va typ bara några tjejer från klassen där, så va rätt skönt. Sen åkte jag och Malin till Billy och gick ut med han och så åt vi på lilla asien, som planerat. Gott! Sen somnade vi haha, efter ha kollat på lite tv. Vaknade efter någon timma och då var de lika bra att åka hemåt!

Ikväll blir de som sagt möte här hemma hos mig med min coach, ska bli roligt och intressant. Men är så trött, kan knappt hålla ögonen öppna så hoppas de inte tar hela kvällen, men men vi får se! Hur har din dag sett ut?


Long way to go

I already know the game and I've been through it


22/4-09 Godmorgon

Godmorgon! Somnade jätte tidigt igår och idag var de uppe med tuppen, eller snarare innan tuppen men men. Har ledarskap nu på morgonen borta i Kristineberg och de är utomhus, jippi verkligen jippi! Måste åka över halva stan, eftersom man bor så långt borta, men ska ju leda en del av lektionen så viktigt att man kommer idag.Hoppas allt går bra!


21/4-09 Planering

Sitter och planerar en ledarskapslektion inför imorgon, halva klassen kommer typ inte komma då de är en stor skiva ikväll, blir ju skönt för oss som måste hålla lektion då. Så man kan ju hoppas på det! Sen blir de lunch på Lilla Asien, mums.

Får se vad som händer efter skolan sen, måste nog hem ganska fort ändå och plugga lite innan min "coach" kommer förbi och ska hjälpa mig med jobbet och vi ska gå igenom lite planering osv. Ska bli roligt! Känner på mig att de kommer bli jätte bra med de här jobbet! Usch va trött jag är just nu, helt slut.


EB


When it was good

You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong

Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone



21/4-09

Skola idag, mötte upp Malin innan och följde med henne ut med Billy ett tag och så käkade vi också. Haha, vi va bara 12 i klassen idag, fett synd men va skönt det va! Gick igenom lite saker inom filosofi, affärsjuridik och svenska C, sen fick vi sluta ca en halvtimma tidigare, skönt! Ikväll ska jag plugga lite och så kanske träffa en gammal kompis lite fort, vi får se.



Patetisk?!


Snart kommer du att inse hur fel du har, fett synd säger jag bara fett SYND.
Jag tycker inte de minsta synd om dig, inte alls nu och kommer aldrig att göra det.
Du är så kööörd!
hahaha


Untouched

I feel so untouched and I want you so much that I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Going crazy from the moment I met you


Skön låt

Du


Har aldrig varit mer äcklad av någon, än vad jag är av dig

19/4-09 Söndag

Idag var de meningen att vi skulle åka och kolla på fotboll i Norrtälje, men kom inte från stationen till planen så istället för att titta på han som skulle spela mötte vi upp en kompis och va lite med honom. Sen träffade jag Isak också och fixade lite saker, sen nu är jag hemma och vilar. Måste plugga en hel del ikväll...

19/4-09 Helgen

Haft en bra helg? Min började bra, tog de som sagt lugnt i fredags men lördagen blev mer fartfylld. På dagen fikades det en hel del med Mickan, med de menar jag inte bara en gång, haha. Va trevligt, pratade om allt möjligt! Åt också lunch med hennes bror och henne, trevligt trevligt.  Mötte senare upp Malin, vi fixade oss och drog sedan och mötte upp Marina och sen blev de förfest i Karlaplan, fast vi hade lite förfest i Odenplan innan också haha. Va roligt där i alla fall. Sen fastna vi som vanligt ett tag och sen gick vi vidare. Innan vi drog hem åt vi lite på BK, behövligt.







Äntligen helg

Sitter uppe hos farmor på Odenplan nu. Skulle dragit ut med Mickan och hennes kompisar, men orkar verkligen inte. Ingen bra dag idag haha eller snarare kväll, plus att måste ju tagga till tills imorgon då blire kul! Längtar! Ska bara sitta hemma och ta hand om mig själv ikväll! Kolla film, fixa ögonbrynen, raka benen och bara mysa. Ååh va jag gläntar till sommaren, fick värsta känslan nu !Ska du göra ikväll?

17/4-09

Ursäkte inlägget nedan, finns så mycket jag skulle vilja säga till den personen. Men jag tänker inte prata med den, så kommer inte bli av. Behövde avreagera mig en anning, men finns mer.

Var idag efter skolan ute med Malin ett tag, åt lite och fixade lite ärenden, va trevligt som vanligt. Längtar tills imorgon, kommer bli as kul. Värsta planerna!


Kan inte!

Ååh kan inte sova! Är inte ens trött, sover som tur va i stan så behöver inte gå upp fören typ 8. Om jag hade sovit hemma hade jag behövt gå upp ca kl 6, jippi! Är hungrig också, ingen bra kväll. Dagen kommer bli bättre sen när jag sovit lite! Wooho, någon annan vaken som inte kan sova?

Ok

Trodde inte du var som alla andra, men tydligen!

Synd.

Malin

Världens bästa vän!


Isak

Ooh Juste, grattis till körkortet! (:
Du kommer alltid att finns i mitt hjärta



15/4-09 Äckligt

Sitter och äter någon äcklig köttsoppa, hatar köttsoppa, fy och blää va äckligt de är! Finns inget annat här och äta, sitter uppe hos farmor och små gråter när jag trycker i mig denna äckliga soppa! Fanns inget annat men va så himla hungrig, inte vill jag gå ut heller är ju fett mörkt och läskigt, haha så får väl skylla mig själv. Imorgon blir det skola och sen hoppas jag på fika i solen med vänner! För de ska väl bli sol imorgon eller?

Haha juste tidigare idag skulle jag smsa en kompis och råkade smsa till hans hemtelefon, inte första gången jag gör de misstaget. Hans mamma hade tydligen svarat, pinsamt! Tur att jag inte hade skrivit något snuskigt eller så då, haha.

 

Just stand up

If you fall,
Dust it off,
Don't let up


R- don't give up

Gör de bästa av situationen!


15/4-09 Pluggdag

Kom nyss upp till farmor igen, hade som tur va inte glömt min nyckel denna gång så gick fortare! Har idag bara varit på en lektion, då vi hade gympa och skulle askultera några elever. Åkte förbi pappas jobb innan skolan och hämtade upp min data och lite andra småsaker. Mötte upp Malin och vovven och lite senare också Malins kompis Linnea. Sen blev de iväg till gympan och askultera dåra, sen åkte jag hit hem till farmor och ska väll plugga lite ikväll och försöka hitta någon som vill äta middag med mig, så tråkigt att äta själv haha. Sen måste jag plugga en hel del med. Hur ser din kväll ut?


14/4-09 Gårdagen


Igår var det första skoldagen efter lovet, önskar jag kunde säga skönt att vara tillbaka men de kan jag inte, haha. Hade bara 2 lektioner i tisdags, igår alltså så de va skönt. Va med Malin, som vanligt efter skolan och följde med henne då hon skulle rasta vovven. Vi träffade lite senare upp Marc och följde med honom till MKM och baresso och satt lite dära sen bar de av hem till farmor för min del. Hade såklart  visst glömt nyckeln inne hos farmor så kom inte in! Utan fick smsa Isak att han skulle ringa farmor och be henne komma ner till porten. Efter ha väntat ca en kvart kom hon ner trallandes, haha tack!



15/4-09 Godmorgon

Godmorgon!

Allt bra? Med mig är de fint, är väldigt trött bara. Kom sent i säng, haha och upp 5.30 är inte alltid önskvärt precis, men måste så måste man. Eftersom jag bor så långt borta från skolan. Idag blir de skolan och sedan förhoppningsvis lunch ute i solen om de blir någon idag! Sen blir de hem och plugga järnet, har lite som måste göras.

Hur ser din dag ut?


Student

Woho, har hittat min studentklänning! Ska bara beställa den snart, men vill kolla runt lite mera först. Vill ha någon som ingen annan kommer ha! Va meningen från början att jag skulle designa en egen och få den uppsydd men har helt glömt bort och börjar bli lite ont om tid kvar, men så hittade jag den här på internet och vill så gärna ha den! Men vet inte om de är värsta STUDENT klänning, den har lite annorlunda design nämligen! Men älskar den.

Inte lång tid kvar nu!

I still belive

I still believe
Someday you and me
Will find ourselves in love again
I have a dream
Someday you and me
Will find ourselves in love again

Mariah Carey

Ramundberget

Va uppe i ramundberget under hela vecka 15! Åkte buss upp med Malin och hennes mamma, tog 8 timmar men va defentivit värt resan då de va helt underbart att åka skidor igen. Åkte skidor varje dag och solade i backarna! Va jätte fint väder de flesta dagarna utan en dag då de va snöstorm, då tog man de lite lugnare än vanligt. Men va verkligen jätte roligt! Vi hittade lite nya vänner både från Stockholm och Funäsdalen, som vi ska träffa igen. Alltid kul att träffa nya männsikor eller va säger du?! Tack för bästa lovet Malin

Har planerat att åka upp i början av maj då de är afterski 1000 i ramund! Ska bli as nice! Åker då upp med Malin i några dagar för festande, skidåkning och preliminärt snowboard?! Ska i alla fall bli jätte kul! Haft ett bra påsklov?

 




Företagsposten

Fick ett brev innan helgen om att mina grejer har kommit till företagsposten! Woho, ska hämta dem på onsdag och sen är de bara att köra! Kommer bli så kul! Har också bokat in en kurs hos skatteverket som jag måste gå på nu i april för att sedan kunna starta!

Så min plan när jag gått ut gymnasiet är att börja jobba där jag sommarjobbade förra året, redan fått jobb där. Sen att starta eget consulting företag som jag kan berätta mer om senare. Kommer vara VD över mig själv, jippi. Måste också ta körkort och grönt kort på golfbanan! Sen har jag lite småresor inplanerad med familjen och kompisar också, men de har inget med jobb att göra.




13/4-09 Nyfiken

Juste när vi va på promenad gick vi förbi en massa polisbilar utanför VI, i Vaxholm.
Va där när vi gick förbi och när vi gick hem! Undra vad som hänt? Tänk om någon
försvunnit eller så, inte ofta man ser polisbilar här och defenitivt inte fler än en bil
åt gången, om de inte är någon bilkontroll såklart då är de bara två stycken.
Någon som vet?

13/4-09 promenad


Kom nyss in från en långpromenad med familjen
, gick in till Vaxholm och tog en fika inne på silltruten. Jätte mysigt fik nere i hamnen där, satt ute i solen och myste en stund. Tog sedan bussen hem, då jag har fått världens skavsår, usch svider jätte mycket!

Har varit upp ihelgen under hela påsklovet med Malin, åkte förra lördagen och kom hem igår kväll så är helt slut idag!
Blir väl bara att glida runt lite här hemma, plugga, sitta ute och umgås lite med min käre syster som jag inte sett på länge.

      



 


Bloggar igen



Hej hej!
Har haft lite olika bloggar tidigare på olika hemsidor,
men hann inte skriva så mycket som jag velat.
Men nu känner jag att jag kommer att hinna och har viljan till att göra det igen!
enjoy it


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0